Wahl scheermachine Adore 1872

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Wahl scheermachine Adore 1872 is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Wahl scheermachine Adore 1872 van BR nu lekker scherp geprijsd!

125.00

Bestel de Wahl scheermachine Adore 1872 nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Wahl scheermachine Adore 1872 is een product uit de categorie Poetsen & toiletteren en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Wahl scheermachine Adore 1872. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Scheermachines voor je paard van BR haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Wahl scheermachine Adore 1872 Professionele, lichtgewicht (300 g) tondeuse voor het toiletteren van het hoofd en de benen van het paard. De accu kan maar liefst 100 minuten achter elkaar gebruikt worden en het duurt slechts 150 minuten om de tondeuse weer op te laden in het meegeleverde oplaadstation. Een handige LED-indicator geeft informatieover de accutoestand en de voortgang van het oplaadproces. Het is ook mogelijkom de scheermachine aan te sluiten op netstroom met de meegeleverde adapter(100-240 V, 50-60 Hz). De tondeuse heeft een krachtige DC-motor met een snelheidvan 5000 omwentelingen per minuut en een automatische toerentalregelaar voor eenconstante scheerkracht, ongeacht de accutoestand of het type vacht. Bovendien isde motor trillingsarm en wordt het geluid uitstekend gedempt. De machine isvoorzien van een metalen scheerkop met een simpele verstelmethode om desnijlengte aan te passen van 0,7 tot 3 mm. Deze scheerkop is ook losverkrijgbaar, artikel 802928. De messen kunnen eenvoudig verwisseld en gereinigdworden. De tondeuse wordt geleverd in een duurzame, luxe koffer met ritsinclusief olie, reinigingsborstel en handleiding.-Voor toiletteerwerk en licht scheerwerk-Gebruiksduur accu: 100 minuten-Oplaadtijd accu: 150 minuten-LED-indicator accutoestand-Lichtgewicht, trillingsarm en stil-Onderhoudsvriendelijke metalen scheerkop-Snijlengte verstelbaar van 0,7 tot 3 mm-Inclusief oplaadstation en adapter-Inclusief onderhoudskit

Specificaties: Wahl scheermachine Adore 1872

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart