Acavallo Singel Comfort Gel Eco Wol buikflap

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Acavallo Singel Comfort Gel Eco Wol buikflap is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Acavallo Singel Comfort Gel Eco Wol buikflap van Acavallo nu lekker scherp geprijsd!

209.95

SKU: 1044239 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Acavallo Singel Comfort Gel Eco Wol buikflap nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Acavallo Singel Comfort Gel Eco Wol buikflap is een product uit de categorie Zadels & toebehoren en nu scherp geprijsd in de kleur Brown-Naturel. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Acavallo Singel Comfort Gel Eco Wol buikflap. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Singels van Acavallo haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Deze synthetische, anatomisch gevormde singel is niet alleen voorzien van comfort gel, maar is ook nog eens gevoerd met een synthetische schapenvacht. Het comfort gelgedeelte zorgt ervoor dat het paard beter kan ademen en optimale bewegingsvrijheid heeft. De speciale vormgeving vermindert druk op gevoelige organen en voorkomt oververhitting. De synthetische schapenvacht maakt deze singel nog comfortabeler en is ideaal voor de gevoelige paardenhuid. De buikflap geeft optimale bescherming aan de paardenbuik tijdens het springen. De singel heeft elastiek aan twee zijden waardoor het aansingelen gemakkelijker wordt en het zadel stevig op de rug zit. In het midden is de singel voorzien van een D-ring en een gepatenteerde veiligheidshaak voor de bevestiging vaneventuele hulpteugels. Deze haak is op zo’n manier vormgegeven dat er geen extramusketonhaken of gespriempjes nodig zijn. Het risico op verstrikt raken ofvallen tijdens het springen wordt op deze manier verminderd. Aan beide zijdenheeft de singel ook een extra D-ring voor de bevestiging van eventuelehulpteugels of voortuig. De singel is voorzien van roestvrijstalen rolgespen meteen elastiekje eromheen. Hierdoor valt tijdens het aansingelen de doorn van degesp gemakkelijk in het gat van de singelstoot, wat het aansingelen nog extravergemakkelijkt.-Anatomisch gevormd-Met comfort gel-Met afneembaar eco wol-Met vaste buikflap-Verdeelt en vermindert de druk van de singel-Vermindert druk op gevoeilige organen-Elastiek aan twee zijden-D-ring met gepatenteerde veiligheidshaak in het midden-Roestvrijstalen rolgespen met een elastiekje

Specificaties: Acavallo Singel Comfort Gel Eco Wol buikflap

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart