BR enkel gebroken Bauchertrens Soft Contact 14 mm scharen 110 mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

BR enkel gebroken Bauchertrens Soft Contact 14 mm scharen 110 mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de BR enkel gebroken Bauchertrens Soft Contact 14 mm scharen 110 mm van BR nu lekker scherp geprijsd!

46.95

SKU: 984524 Categorie: Tags: , ,

Bestel de BR enkel gebroken Bauchertrens Soft Contact 14 mm scharen 110 mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. BR enkel gebroken Bauchertrens Soft Contact 14 mm scharen 110 mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur cuprigan. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de BR enkel gebroken Bauchertrens Soft Contact 14 mm scharen 110 mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Speciale bitten van BR haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Deze kwalitatief hoogwaardige enkel gebroken Bauchertrens, met omhooggaande scharen met ring en hefboomwerking, is vervaardigd van massief Cuprigan met roestvrijstalen ringen. Cuprigan is een legering bestaande uit 89% koper, 7% aluminium, 3% ijzer en 1% zink Het oxidatieproces van het materiaal geeft een prettige geur en smaak. De anatomische vormgeving volgt de vorm van de paardenmond, waardoor een zachte en gelijkmatige drukverdeling ontstaat. Door de combinatie van de vormgeving en de unieke samenstelling van Cuprigan, wordt het kauwproces en de speekselvorming gestimuleerd, waardoor er een fijne verbinding kan ontstaan met de gevoelige paardenmond. De omhooggaande scharen met ring staan iets naar buiten, wat zorgt voor een optimale vrijheid voor het paardenhoofd. Het mondstuk heeft een dikte van 14 mm en de scharen hebben een lengte van 110 mm. Een Bauchertrens heeft omhooggaande scharen met een ring voor bevestiging aan de bakstukken. In tegenstelling tot wat men vaak denkt, heeft dit bit geen hefboomwerking. De Bauchertrens zorgt er zelfs voor dat bij contact de druk achter de oren vermindert. Het heeft daarmee een unieke werking en werkt achter de oren zachter in dan iedere andere trens. Het bit is goed geschikt voor gevoelige paarden. -Enkel gebroken-Massief Cuprion met roestvrijstale ringen-Anatomisch gevormd-Zachte en gelijkmatige drukverdeling-Stimuleert de aanmaak van speeksel-Hefboomeffect-Normale inwerking-Dikte mondstuk: 14 mm-Losse scharen 110 mm

Specificaties: BR enkel gebroken Bauchertrens Soft Contact 14 mm scharen 110 mm

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart