Cavalor Electrolyte Balance 800grs

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Cavalor Electrolyte Balance 800grs is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Cavalor Electrolyte Balance 800grs van Cavalor nu lekker scherp geprijsd!

SKU: 700775 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Cavalor Electrolyte Balance 800grs nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Cavalor Electrolyte Balance 800grs is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Cavalor Electrolyte Balance 800grs. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Spieren van Cavalor haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Cavalor Electrolyte Balance 800gr Electrolyte Balance van Cavalor is een smakelijke mengeling van elektrolyten en snel opneembare vitaminen in poedervorm. Cavalor Electroliq Balance is er ook in vloeibare variant voor makkelijke toediening. Dit voedingssupplement draagt bij aan de fitheid en het herstel (recuperatie) van uw paard na fysieke inspanning. Eigenschappen: Wanneer het paard veel zweet, bijvoorbeeld tijdens zware arbeid, inspanning of met hoge temperaturen, gaan er een hoop elektrolyten verloren. Na zware inspanning is het essentieel om het normale elektrolytenevenwicht terug te krijgen. Voor optimaal herstel van het paardenlichaam na fysieke inspanning, is het raadzaam om de elektrolyten binnen een uur na de prestatie te geven. Bij gebruik van Cavalor Electrolyte Balance na een situatie waarin een verlies van elektrolyten en mineralen door zweten heeft plaatsgevonden (bijvoorbeeld hitte, transport of training) zal het paard langer fit blijven, sneller aansterken en eenvoudiger langere periodes van intensieve training, wedstrijden en transport aan kunnen. Toepassing: Pony's en recreatiepaarden: 30 gram per dag Sportpaarden: 45 gram per dag Maximale dosis: 100 gram per dag Verpakking: Pot van 800 g Samenstelling: Cavalor Electrolyte Balance bevat verschillende essentiële elektrolyten (waaronder natrium, kalium, chloride, magnesium en calcium) en belangrijke B-vitaminen. Andere ingrediënten bevatten essentiële aminozuren en suikers(dextrose), die energie geven en de opname van elektrolyten stimuleren

Specificaties: Cavalor Electrolyte Balance 800grs

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart