VITALstyle Colosan Darmolie 100ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

VITALstyle Colosan Darmolie 100ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de VITALstyle Colosan Darmolie 100ml van VITALstyle nu lekker scherp geprijsd!

37.50

SKU: 1070996 Categorie: Tags: , ,

Bestel de VITALstyle Colosan Darmolie 100ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. VITALstyle Colosan Darmolie 100ml is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de VITALstyle Colosan Darmolie 100ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Spijsvertering van VITALstyle haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Eerste hulp bij koliek Direct verlichting bij koliek en gasophoping Heb je het vermoeden dat je paard koliek heeft? Geef Colosan zodat je paard verlichting heeft en schakel je dierenarts in. Krampstillend en gasafdrijvend De natuurlijke werkzame stoffen in Colosan beïnvloeden de spijsvertering op vele manieren. Zo verhelpen de essentiële oliën cassiae en venkel maagklachten. Ook remmen de sterk geconcentreerde oliën de groei van gistingsbacteriën en gistingschimmel af. Hierdoor stopt ongecontroleerde en gistende activiteit in de maag en darmen snel. Daarnaast hebben essentiële oliën een positieve invloed op de lever- en gal activiteit. Na het toedienen van Colosan heeft een paard vaakdorst, geef je paard de mogelijkheid om (liefst lauw) water te drinken. Colosanis samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen.GebruikColosan wordt geleverd in een flesje met een doseerspuitje waarmee je hetonverdund kunt toedienen. Hiermee kun je het makkelijk in de mond spuiten.Indien nodig kan na 30 minuten tot 2 uur na de eerste dosering nog een doseringColosan geven worden.Ondersteuning na koliekWist je dat je na de toediening van Colosan de darmen extra kunt ondersteunenmet DarmBalans? Na koliek is de weerstand van je paard lager dan normaal. Ookstress heeft invloed op de weerstand. Door het maag- en darmkanaal zo snelmogelijk weer in balans te brengen wordt je paard snel weer de oude. DarmBalansheeft niet alleen een positieve werking op het maagdarmkanaal, je paard voeltzich echt fit door de activering van het gehele metabolisme.Geregistreerd diergeneesmiddel, wat houdt dat in?Colosan is het enige geregistreerde diergeneesmiddel, goedgekeurd om toe tepassen bij gasophoping in de darm en bij storingen in het maagdarmkanaal zoalsverstopping, koliek en trommelzucht. Een registratie als diergeneesmiddel geeftde consument de zekerheid dat het voor deze aandoeningen uitgebreid opwerkzaamheid en veiligheid onderzocht is! Colosan is door wetenschappelijkeexperts als zeer effectief en veilig beoordeeld en wordt geproduceerd onder dezeer strenge productievoorschriften voor diergeneesmiddelen. Immers, degeneeskrachtige werking van Colosan moet bij elke productiebatch gegarandeerdzijn!Colosan is daarmee een uniek product in de markt! Let dus goed op dat je geennamaak koopt. Ga voor 100% zekerheid, kies Colosan!

Specificaties: VITALstyle Colosan Darmolie 100ml

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart