Carr & Day & Martin glanslotion Dreamcoat 1000ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Carr & Day & Martin glanslotion Dreamcoat 1000ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Carr & Day & Martin glanslotion Dreamcoat 1000ml van Carr & Day & Martin nu lekker scherp geprijsd!

24.50

SKU: 1060390 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Carr & Day & Martin glanslotion Dreamcoat 1000ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Carr & Day & Martin glanslotion Dreamcoat 1000ml is een product uit de categorie Poetsen & toiletteren en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Carr & Day & Martin glanslotion Dreamcoat 1000ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Staart en manen van Carr & Day & Martin haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Carr & Day & Martin glanslotion Dreamcoat 1000ml Dreamcoat glanslotion geeft glans met een niet vette, natuurlijke finish. Het laat geen glibberig residu achter en kan dus gebruikt worden op de plekken onder het zadel en op de manen voor het vlechten. De fijne spuitnevel, met limoengras geur, maakt zowel de vacht als de staart zeer zacht en accentueert tevens de spieren. De glanslotion conditioneert, geeft glans en ontklit. Met het oog op de milieuvervuiling zijn de verpakkingen niet meer gemaakt van plastic, maar van 100% recyclebaar aluminium

Specificaties: Carr & Day & Martin glanslotion Dreamcoat 1000ml

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart