NAF In the Pink Powder – Opkikker 700gr

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

NAF In the Pink Powder – Opkikker 700gr is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de NAF In the Pink Powder – Opkikker 700gr van NAF nu lekker scherp geprijsd!

42.50

Bestel de NAF In the Pink Powder – Opkikker 700gr nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. NAF In the Pink Powder – Opkikker 700gr is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de NAF In the Pink Powder – Opkikker 700gr. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Dagelijkse aanvulling van NAF haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Een juiste voedingsondersteuning van de darmen is de hoeksteen van de gezondheid en vitaliteit bij het paard en zorgt voor een perfecte conditie. Opkikker is ook een mooie vervanger voor de veelgebruikt vitamine spuiten. NAF Opkikker of In The Pink Powder is een krachtvoer supplement met levende probiotische gist welke zorgt voor een perfecte conditie. Het leven van het moderne sportpaard dat kenmerkt is door gefabriceerd voer, regelmatig wedstrijden, werken en reizen kan leiden tot nerveusiteit en stofwisselingsproblemen, vaak uitend in conditieproblemen. Opkikker is een van de meest geavanceerde voedingspreparaten dat beschikbaar is om het dieet van sport- en recreatiepaarden te verbeteren.Opkikker bevat tevens hoge kwaliteit vitaminen, mineralen en sporenelementen.Het ondersteunt een perfecte gezondheid, vitaliteit en prestaties.Gebruik:Om het rantsoen en de spijsvertering in balans te brengen, de darmen teondersteunen en een rijke bron aan voedingstoffen te bieden. NAF Opkikker is eenhele mooie vervanger voor de vitamine spuiten.PaardenGeconcentreerd gebruik 32 g per dag 4 schepjes per dagOnderhoudsdosis 24 g per dag 3 schepjes per dagPony'sGeconcentreerd gebruik 24 g per dag 3 schepjes per dagOnderhoudsdosis 16 g per dag 2 schepjes per dag

Specificaties: NAF In the Pink Powder – Opkikker 700gr

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart