Pavo Vital Refill 8kg

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Pavo Vital Refill 8kg is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Pavo Vital Refill 8kg van Pavo nu lekker scherp geprijsd!

28.49

Bestel de Pavo Vital Refill 8kg nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Pavo Vital Refill 8kg is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Pavo Vital Refill 8kg. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Dagelijkse aanvulling van Pavo haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Krijgt jouw paard of pony weinig of geen krachtvoer? Geef ze dan Pavo Vital! Bij minder dan 1,5 kg krachtvoer per dag voor een paard (600 kg) en minder dan 0,75 kg per dag voor een pony (300 kg) krijgen ze namelijk al onvoldoende vitaminen en mineralen binnen en is aanvulling met een balancer, zoals Pavo Vital de oplossing! Nieuwe generatie balancer Pavo Vital is een dagelijkse balancer: een melasse- en graanvrij brokje met allevitaminen en mineralen die je paard nodig heeft, gemaakt van 100% natuurlijkegrondstoffen en zónder overbodige toevoegingen. Het unieke aan Pavo Vital is detoevoeging van de nieuwste generatie sporenelementen Intellibond®. Deze specialemix zorgt er namelijk voor dat de van nature vieze smaak van koper en zink pasin de maag vrijkomt in plaats van in de mond. Hierdoor proeft je paard er dusniets van en worden de altijd lastige sporenelementen zeer goed opgenomen. Samenmet de toevoeging van timothee en luzerne resulteert dat in een zeer smakelijkbrokje!Samengesteld volgens de laatste onderzoeksgegevensAlle vitaminen en mineralen in Pavo Vital zijn wetenschappelijk op elkaarafgestemd. Je hoeft dus geen verschillende potjes meer te combineren en voorkomthet risico op overdosering. Pavo Vital bevat de dagelijkse dosis selenium enextra biotine ter ondersteuning van de hoef- en huidgezondheid. Daarnaast is dehoeveelheid vitamine A bewust laag en is er geen ijzer toegevoegd, omdat paardendit al voldoende binnenkrijgen uit ruwvoer

Specificaties: Pavo Vital Refill 8kg

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart