PharmaHorse Anijszaad+ 1000gram

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

PharmaHorse Anijszaad+ 1000gram is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de PharmaHorse Anijszaad+ 1000gram van PharmaHorse nu lekker scherp geprijsd!

15.95

Bestel de PharmaHorse Anijszaad+ 1000gram nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. PharmaHorse Anijszaad+ 1000gram is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de PharmaHorse Anijszaad+ 1000gram. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Dagelijkse aanvulling van PharmaHorse haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

PharmaHorse Anijs+ is een uitgebalanceerde mix van Anijs (Latijnse naam: Pimpinella Anisum) en Foenegriek (Latijnse naam: Trigonella Foenum-graecum).De anijsplant komt van origine uit het Middelandse Zeegebied. Na de bloei vormende bloemen de zaden die worden geoogst voor diverse doeleinden. Anijs heeft eenzoetige smaak en wordt graag door paarden gegeten.Zuiverheid:PharmaHorse Anijszaad is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan nietaltijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen insupplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorsegebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andereaanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- ofsmaakstoffen.Dosering:Pony (± 300 kg): 1 maatschepje per dagPaard (± 600 kg): 2 maatschepjes per dagHet bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 15 gramGebruiksaanwijzing:Anijszaad kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.Bewaaradvies:Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden.Buiten het bereik van kinderen.Classificatie:Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediëntenvan Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd.Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepjeen de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's enpaarden.Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking.Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met eengevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medischeaandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Specificaties: PharmaHorse Anijszaad+ 1000gram

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart