- 8%

Sectolin Equivital Pasta

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sectolin Equivital Pasta is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Sectolin Equivital Pasta van Sectolin nu lekker scherp geprijsd!

8.95

Bestel de Sectolin Equivital Pasta nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Sectolin Equivital Pasta is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Sectolin Equivital Pasta. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Dagelijkse aanvulling van Sectolin haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Equivital Pasta is de ideale vitaminestoot in pastavorm waarmee u de conditie van uw paard op peil houdt en voorkomt dat uw paard ziek wordt door gebrek aan vitamines. Eén dosis is voldoende om tekorten direct aan te vullen. Daarnaast is het ideaal om na een behandeling van antibiotica of ontwormingskuur aan uw paard te geven. Equivital Pasta is een geregistreerd diergeneesmiddel en zonder recept te verkrijgen. 1 ml is 1 eenheid, in te stellen met de schroef op de stang van de doseerinjector. Lees vóór gebruik de bijsluiter. WACHTTERMIJN: Nul dagen SPECIALE WAARSCHUWING(EN): Lees vóór gebruik de bijsluiter. BEWAREN: Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C. Niet in de koelkast of vriezer bewaren. Beschermen tegen licht. SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN VOOR HET VERWIJDEREN VAN NIET GEBRUIKTE DIERGENEESMIDDELEN OF EVENTUELE RESTANTEN HIERVAN: Verwijder ongebruikte diergeneesmiddelen of restanten in overeenstemming met de nationale vereisten. Uitsluitend voor diergeneeskundig gebruik

Specificaties: Sectolin Equivital Pasta

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart