- 16%

PharmaHorse Glucosamine 3000gr

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

PharmaHorse Glucosamine 3000gr is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de PharmaHorse Glucosamine 3000gr van PharmaHorse nu lekker scherp geprijsd!

79.99

SKU: 2839530b82c4 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de PharmaHorse Glucosamine 3000gr nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. PharmaHorse Glucosamine 3000gr is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de PharmaHorse Glucosamine 3000gr. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Gewrichten van PharmaHorse haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

PharmaHorse Glucosamine voor paarden PharmaHorse Glucosamine bestaat uit 100% pure Glucosamine sulfaat 2KCl. PharmaHorse Glucosamine is 100% dopingvrij en kan dus ook veilig worden gebruikt bij wedstrijdpaarden Tip: Glucosamine wordt vaak in combinatie met MSM gegeven. Zuiverheid: PharmaHorse Glucosamine is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- ofsmaakstoffen.Dosering:Pony (± 300 kg): 3 maatschepjes per dagPaard (± 600 kg): 6 maatschepjes per dagHet bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 2 gram.Gebruiksaanwijzing:PharmaHorse Glucosamine kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paardof pony.Bewaaradvies:Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden.Buiten het bereik van kinderen.Classificatie:Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediëntenvan Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd.Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepjeen de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's enpaarden.Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking.Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met eengevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medischeaandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Specificaties: PharmaHorse Glucosamine 3000gr

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart