PharmaHorse Glucosamine & MSM paard 1000gr

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

PharmaHorse Glucosamine & MSM paard 1000gr is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de PharmaHorse Glucosamine & MSM paard 1000gr van PharmaHorse nu lekker scherp geprijsd!

34.95

SKU: 92f52b18b4b3 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de PharmaHorse Glucosamine & MSM paard 1000gr nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. PharmaHorse Glucosamine & MSM paard 1000gr is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de PharmaHorse Glucosamine & MSM paard 1000gr. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Gewrichten van PharmaHorse haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

PharmaHorse Glucosamine & MSM voor paarden PharmaHorse Glucosamine & MSM is een mix van Glucosamine en MSM in een 50/50 verhouding. PharmaHorse Glucosamine bestaat uit 100% pure Glucosamine sulfaat 2KCl. MSM, de afkorting voor methylsulfonylmethaan, is rijk aan zwavel; het zwavelgehalte van MSM is 34%. Zuiverheid: PharmaHorse Glucosamine & MSM is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- ofsmaakstoffen.Dosering:Pony (± 300 kg): 1 maatschepje per dagPaard (± 600 kg): 2 maatschepjes per dagHet bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 12 gram.Gebruiksaanwijzing:PharmaHorse Glucosamine & MSM kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uwpaard of pony.Bewaaradvies:Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden.Buiten het bereik van kinderen.Classificatie:Dit product is een aanvullend diervoeder voor paarden. Wij maken gebruik vaningrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit isgewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van hetmaatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bijpony's en paarden.Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking.Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met eengevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medischeaandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Specificaties: PharmaHorse Glucosamine & MSM paard 1000gr

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart