Primeval Gelatinaat 2kg

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Primeval Gelatinaat 2kg is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Primeval Gelatinaat 2kg van Primeval nu lekker scherp geprijsd!

99.95

SKU: 9bdec25cc582 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Primeval Gelatinaat 2kg nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Primeval Gelatinaat 2kg is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Primeval Gelatinaat 2kg. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Gewrichten van Primeval haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Voor gezonde botten, gewrichten, banden en pezen. Kwalitatief het beste product voor het voorkomen en behandelen van artrose. Samengesteld uit essentiële bouwstoffen voor de aanmaak van diverse weefselstructuren van het bewegingsapparaat. Het bevat het unieke collageenhydrolysaat in combinatie met collageen type II van de hoogst mogelijke farmaceutische kwaliteit. Bevordert de smering van de gewrichten door een verbetering van de kwaliteit van synoviaal vocht (gewrichtsvloeistof) en bevordert de opbouw en regeneratie van het kraakbeen. Verstevigt eveneens de hoeven, banden en pezen van uw paard en zorgt ervoor dat uw paard zich, ook op hoge leeftijd, soepel blijft bewegen. Voordelen: -Preventie van gewrichtsaandoeningen van het ongeboren veulen tijdens delaatste 3 maanden van de dracht.-P0eventie van gewrichtsaandoeningen in het eerste levensjaar.-Preventie en behandeling van artrose en aanverwante gewrichtsproblemen.-Behandeling van peesproblemen.-Behandeling van paarden met slechte hoeven.Gebruik:-Preventief voor (sport)paarden, oudere paarden, fokmerries, drachtige merries(minimaal de laatste drie maanden van de dracht), veulens in de groei, enters,twenters en dekhengsten: tweemaal daags één maatschepje à 22,5 g door het voer(brok, wortelen of slobber) mengen.-Voor paarden en pony’s tot 450 kg: éénmaal daags één maatschepje à 22,5 g.Ter ondersteuning van blessures aan pezen, banden of gewrichten is eenverdubbeling van de aangegeven dosering aan te bevelen, of raadpleeg uwdierenarts.Aanlengen met water of olie.

Specificaties: Primeval Gelatinaat 2kg

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart