Pavo Biotin Forte

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Pavo Biotin Forte is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Pavo Biotin Forte van Pavo nu lekker scherp geprijsd!

56.49

SKU: 97c1fd459462 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Pavo Biotin Forte nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Pavo Biotin Forte is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Pavo Biotin Forte. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Hoeven van Pavo haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

PAVO BIOTINFORTE Voor sterke en elastische hoeven De buitenkant van een hoef bestaat uit hoorn. Dat is hetzelfde materiaal waar onze nagels van zijn gemaakt. Een gezonde hoorngroei komt van binnenuit, het lichaam heeft daar bouwstoffen voor nodig. Problemen met brokkelhoeven, scheuren of een slechte hoornkwaliteit? Ondersteun je paard met Pavo BiotinForte! De werking van Pavo BiotinForte Pavo BiotinForte bevat biotine (vitamine B8), koper, zink en essentiële aminozuren, om een optimale hoornkwaliteit te ondersteunen. Uit onderzoek is gebleken dat een juiste combinatie van deze stoffen effectiever is dan alleen een hoge dosis biotine. In Pavo BiotinForte zijn die verhoudingen dan ook precies op elkaar afgestemd, zodat je met één product voor optimale ondersteuning zorgt. Bijkomend voordeel is dat het een positief effect heeft op de vachtkwaliteit, omdat haar van dezelfde bouwstenen wordt gemaakt als hoorn. Je paard gaat er prachtig van glanzen. Bij de vorming en het onderhoud van structuren en bindweefsels in het lichaam waar veel rek op komt en die veel druk moeten kunnen weerstaan, is vitamine B8 nodig. Vandaar dat Pavo BiotinForte ook bouwstoffen biedt voor de gewrichten en bloedvaten. Het bevat geen tarwe en is dus geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor gluten. Pavo BiotinForte is verkrijgbaar in een goed afsluitbare emmer van drie kilo. Belangrijke eigenschappen -Compleet hoefverzorgingssupplement-Voor sterke en elastische hoeven-Ondersteunt optimale hoornkwaliteit-Bevat elementaire bouwstoffen voor hoeven en haarToepassing-Voor paarden en pony's met slechte hoevenVoeradviesVoor een optimaal resultaat is het nodig om Pavo BiotinForte voor langere tijdte geven, minimaal drie tot vier maanden.-Paard (ca. 600 kg): 100 gram per dag-Pony (ca. 300 kg): 70 gram per dag

Specificaties: Pavo Biotin Forte

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart