PharmaHorse Biotine 1000gr

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

PharmaHorse Biotine 1000gr is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de PharmaHorse Biotine 1000gr van PharmaHorse nu lekker scherp geprijsd!

25.95

SKU: 495d8529270a Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de PharmaHorse Biotine 1000gr nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. PharmaHorse Biotine 1000gr is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de PharmaHorse Biotine 1000gr. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Hoeven van PharmaHorse haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Biotine (Vitamine B8) ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Biotine heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel, is belangrijk voor het energiemetabolisme en bevordert de energiestofwisseling. Let op: PharmaHorse Biotine+ bevat MSM Zuiverheid: PharmaHorse Biotine+ is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- ofsmaakstoffen.Dosering:Pony (± 300 kg): 2 maatschepjes per dagPaard (± 600 kg): 4 maatschepjes per dagHet bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 2,5 gram.Gebruiksaanwijzing:PharmaHorse Biotine+ kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard ofpony.Bewaaradvies:Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden.Buiten het bereik van kinderen.Classificatie:Dit product is een aanvullend diervoeder voor paarden. Wij maken gebruik vaningrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit isgewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van hetmaatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bijpony's en paarden.Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking.Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met eengevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medischeaandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Specificaties: PharmaHorse Biotine 1000gr

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart