Bizzy Lick Liksteen 1kg

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bizzy Lick Liksteen 1kg is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Bizzy Lick Liksteen 1kg van Likit nu lekker scherp geprijsd!

11.50

Bestel de Bizzy Lick Liksteen 1kg nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Bizzy Lick Liksteen 1kg is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur original. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Bizzy Lick Liksteen 1kg. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Likstenen, snoepjes & voer van Likit haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De Bizzy Lick liksteen van 1 kilo kan worden gebruikt in combinatie met de Bizzy Ball om de omgeving van het paard te verreiken en verveling tegen te gaan. De consistentie is ontzettend hard waardoor het bijna niet mogelijk is voor het paard om in de steen te bijten. Deze liksteen gaat dus langer mee dan andere, zachtere likstenen. Gemiddeld gaat de liksteen vijf dagen mee, maar sommige paarden doen er tot wel twee weken mee. Elke Bizzy Lick is gemaakt van grondstoffen die geschikt zijn voor menselijke voeding met een volledige traceerbaarheid naar de bron. Beschikbaar in vier verschillende smaken. -Geschikt voor de Bizzy Ball-Steenharde consistentie-Gaat in combinatie met de Bizzy Ball gemiddeld 5 dagen mee

Specificaties: Bizzy Lick Liksteen 1kg

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart