Horslyx Digest Balancer Mini

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Horslyx Digest Balancer Mini is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Horslyx Digest Balancer Mini van Horslyx nu lekker scherp geprijsd!

10.95

Bestel de Horslyx Digest Balancer Mini nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Horslyx Digest Balancer Mini is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Horslyx Digest Balancer Mini. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Likstenen, snoepjes & voer van Horslyx haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Horslyx is een aanvulling op het voer voor alle paarden, pony's en ezels. Mini Horslyx is een welkome afleiding bij knippen, scheren, vangen, laden, voor rek- en strekoefeningen, tijdens bezoek van de veearts of hoefsmid of gewoon alslekkere beloning.Voederadvies:Houd de bak bij de mond van het paard of doe de likking uit de bak in een emmer.De bak mag niet zonder toezicht bij het paard achtergelaten worden.Horslyx Pro Digest Balancer bevat een combinatie van ingrediënten om hetspijsverteringsstelsel te ondersteunen van de maag tot de darmen, terwijl likkende speekselproductie verbetert en de maagzuurgraad helpt bufferen. Gladde iep enzeewiermaaltijd zijn opgenomen als een bron van slijm, terwijl een prebioticumgunstige darmbacteriën ondersteunt en een levende probiotische gist zorgt vooreen bufferende werking in het laatste deel van de darmen.

Specificaties: Horslyx Digest Balancer Mini

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart