Naf M-Fit 1 liter

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Naf M-Fit 1 liter is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Naf M-Fit 1 liter van NAF nu lekker scherp geprijsd!

38.50

SKU: 61f43f991c7d Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Naf M-Fit 1 liter nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Naf M-Fit 1 liter is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Naf M-Fit 1 liter. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Spieren van NAF haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Voeg M Fit toe aan aan de dagelijkse voeding van uw (sport)paarden om op een natuurlijke wijze de spieren gezond te houden. Bevat alleen voedingstoffen die bekend staan om hun heilzame eigenschappen. M Fit voor een gezonde spierfunctie, activiteit en herstel zonder extra energie. Keep Your Horse M Fit. Het doel van Naf products is toegevoegde waarde te creëren voor uw sportpaard. Het juiste prestatiebevorderend voedingssupplement kan een opmerkelijk verschil maken voor de gezondheid van je paard en zeer nuttig zijn je paard te helpen om op zijn best te presteren. Ons assortiment van paarden prestaties supplementen is ontworpen om uw paard te ondersteunen bij zijn natuurlijke herstel van oefeningen en inspanning en hem dus te helpen zijn optimale gezondheid en fitheid te behouden. Gebruik: Om de spieren van (sport)paarden ontspannen en gezond te houden. Wordt vooral aanbevolen voor (sport) paarden die hard werken of gevoelig zijn voor spier gerelateerde stress. Paarden & Pony's Hoge dosering* (3-7 dagen) 50 ml per dag(sport)paarden 30 ml per dagLicht werk/rust 15 ml per dagGoed Schudden voor gebruik!*Geef de hoge dosering wanneer extra inspanning wordt gevraagd van het paard. Enwanneer de spieren onderhevig zijn aan stress. Bij kieskeurige eters geleidelijkintroduceren.1 liter is bij een dagelijkese dosering van 30ml per dag voldoende voor ca. 33dagen. M Fit is ook verkrijgbaar in 4 liter

Specificaties: Naf M-Fit 1 liter

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart