NAF Vitamine E en Selenium Plus 1kg

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

NAF Vitamine E en Selenium Plus 1kg is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de NAF Vitamine E en Selenium Plus 1kg van NAF nu lekker scherp geprijsd!

32.50

SKU: 415c33d90eed Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de NAF Vitamine E en Selenium Plus 1kg nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. NAF Vitamine E en Selenium Plus 1kg is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de NAF Vitamine E en Selenium Plus 1kg. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Spieren van NAF haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

NAF Vitamine E and Selenium Plus ondersteunt de spierfunctie van het sportpaard. Bevat naast vitamine E ook selenium en gist. Ondersteunt de spierfunctie van het sportpaard. Bijzonder nuttig in die gebieden waar de bodem waarschijnlijk een tekort geeft aan selenium. Het bevat seleniumgist, dat veiliger te gebruiken is dan anorganische vormen. Compleet aanvullend supplement voor sport- en fokpaarden.NAF Vitamine ESL bevat Vitamine E, Selenium en Lysine. Vitamine E en Seleniumondersteund de spieren van sportpaarden in training en de vruchtbaarheid bijfokpaarden. Lysine is een belangrijk aminozuur voor de spieren van het paard.Daarnaast zijn Vitamine E, Selenium en Lysine alle drie belangrijkevoedingsstoffen voor de afvoer van melkzuur, afvalstoffen die ontstaan doorinspanning van de spieren. NAF Vitamine ESL is een ideaal supplement om te geventijdens de wintermaanden, doordat paarden dan minder of weinig gras kunnen etenontstaat er vaak een tekort aan Vitamine E.NAF Vitamine ESL bevat selenium gist, dit is een veiligere organische vorm vanselenium.Voor het behoud van de spierfunctie en spiermassa. Ook voor de ondersteuning vande vruchtbaarheid van fokpaarden. Vooral aanbevolen in gebieden met lageseleniumgehaltes in de bodem.PaardenHoge dosering (7-10 dagen) 45 gOnderhoudsdosis 30 gPony’s Hoge dosering (7-10 dagen) 30 gOnderhoudsdosis 15 g

Specificaties: NAF Vitamine E en Selenium Plus 1kg

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart