- 10%

Pavo MuscleBuild

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Pavo MuscleBuild is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Pavo MuscleBuild van Pavo nu lekker scherp geprijsd!

52.19

SKU: b9e5162b6c68 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Pavo MuscleBuild nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Pavo MuscleBuild is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Pavo MuscleBuild. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Spieren van Pavo haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Pavo MuscleBuild PAVO MUSCLEBUILD Supplement voor snelle spieropbouw bij paarden Ben je een jong paard aan het inrijden, maar blijft de bespiering wat achter? Of heb je een sportpaard, maar je wilt de spiermassa meer opbouwen? Het is goed om te weten dat een paard nooit méér spieren kan krijgen; de hoeveelheid is genetisch vastgelegd. Spieren kunnen echter wel dikker worden. Door training worden spiercellen namelijk aangezet tot opslag van meer energie, zodat de prestaties verbeteren. Om dit proces te ondersteunen kunnen extra voedingsstoffen uitkomst bieden. Spieropbouw voor je paard Pavo MuscleBuild bevat het uit de bodybuilderswereld heel bekende weipoeder, dat een aantal zeer belangrijke aminozuren bevat voor spieropbouw. Dat zijn eiwitketens die als bouwstoffen voor de spieren werken. Vitamine D3 helpt tegen spiervermoeidheid, terwijl L-carnitine is toegevoegd voor de verbetering van deenergieomzetting in de spiercellen. Daarnaast bevat Pavo MuscleBuild denatuurlijke CellProtect antioxidanten voor het neutraliseren van de vrijeradicalen. Er zit geen tarwe in, dus het is glutenvrij. Pavo MuscleBuild istevens dopingvrij.Verkrijgbaar in een handige emmer van drie kilo.Belangrijke eigenschappen-Ondersteunt snelle spierontwikkeling-Bevat essentiële aminozuren voor spieropbouw en carnitine-Helpt spiervermoeidheid voorkomenToepassing-Voor paarden die ondersteuning kunnen gebruiken in spieropbouw-Voor jonge paarden die net in training worden genomen-Voor sportpaarden na een rustperiodeVoeradviesOm je paard een gespierder uiterlijk te geven, is het bijgeven van PavoMuscleBuild alleen niet voldoende: er is training nodig om de spieren tot groeiaan te zetten. Daarnaast moet het totale rantsoen voldoende eiwit bevatten,anders heeft het paard onvoldoende bouwstoffen voor de spierontwikkeling. Incombinatie met goed ruwvoer en adequate training kun je over een periode vandrie maanden met een dagelijkse toevoeging van Pavo MuscleBuild de spiermassavan je paard aanzienlijk opbouwen.-Paard (ca. 600 kg): 100 gram per dag-Pony (ca. 300 kg): 50 gram per dag

Specificaties: Pavo MuscleBuild

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart