PharmaHorse Elektrolyten 1000gr

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

PharmaHorse Elektrolyten 1000gr is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de PharmaHorse Elektrolyten 1000gr van PharmaHorse nu lekker scherp geprijsd!

19.95

SKU: 3a2e80713536 Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de PharmaHorse Elektrolyten 1000gr nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. PharmaHorse Elektrolyten 1000gr is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de PharmaHorse Elektrolyten 1000gr. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Spieren van PharmaHorse haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

PharmaHorse Elektrolyten voor paarden PharmaHorse Elektrolyten is opgebouwd uit de mineralen; natrium, kalium, chloride, calcium en magnesium. Bij inspanning verliest het paard door middel van zweet essentiële zouten, zoals deze mineralen ook wel genoemd worden. Kalium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en speelt een rol bij het behouden van soepele spieren. Magnesium is goed voor de werking van de spieren en draagt bij tot een goede elektrolytenbalans. Calcium helpt energie vrij te maken uit de voeding en is belangrijk voor een normale spierwerking. Naast PharmaHorse Elektrolyten poeder, hebben wij ook PharmaSlobber Elektrolyten aan ons assortiment toegevoegd. PharmaSlobber Elektrolyten is een supplement en slobber in 1. Let op: PharmaHorse elektrolyten bevat essentiële zouten: mineralen. Verwar dit niet met een liksteen, een liksteen is ook opgebouwd uit zouten, maar bevat geen elektrolyten. Zuiverheid: PharmaHorse Elektrolyten is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- ofsmaakstoffen.Dosering:Pony (± 300 kg): 1 maatschepje per dagPaard (± 600 kg): 2 maatschepjes per dagHet bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 15 gram.Gebruiksaanwijzing:Elektrolyten kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.Zorg er te allen tijde voor dat het paard beschikking heeft tot voldoendedrinkwater.Bewaaradvies:Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden.Buiten het bereik van kinderen.Classificatie:Dit product is een mineraalvoeder voor paarden. Wij maken gebruik vaningrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit isgewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van hetmaatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bijpony's en paarden.Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking.Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met eengevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medischeaandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Specificaties: PharmaHorse Elektrolyten 1000gr

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart