PharmaHorse Vitamine E 3000gr

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

PharmaHorse Vitamine E 3000gr is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de PharmaHorse Vitamine E 3000gr van PharmaHorse nu lekker scherp geprijsd!

69.95

SKU: 8e8f5308b07f Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de PharmaHorse Vitamine E 3000gr nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. PharmaHorse Vitamine E 3000gr is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de PharmaHorse Vitamine E 3000gr. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Spieren van PharmaHorse haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

PharmaHorse Vitamine E+ voor paarden Vitamine E is een anti-oxidant die helpt het (natuurlijk) afweersysteem van delichaamscellen. PharmaHorse Vitamine E is een van de weinige Vitamine Esupplementen op de markt die geen Selenium bevat. Speciaal voor paarden dieenkel een laag Vitamine E gehalte hebben.Zuiverheid:PharmaHorse Vitamine E+ is gemengd met MSM en daarom 100% vrij van toegevoegdesuikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikersen zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose endruivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof enonderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de productenook geen andere vul- of smaakstoffen.Dosering:Pony (± 300 kg): 2 maatschepjes per dagPaard (± 600 kg): 4 maatschepjes per dagHet bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 4 gram.Gebruiksaanwijzing:PharmaHorse Vitamine E+ kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paardof pony.Bewaaradvies:Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden.Buiten het bereik van kinderen.Classificatie:Dit product is een aanvullend diervoerder voor paarden. Wij maken gebruik vaningrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit isgewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van hetmaatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bijpony's en paarden.Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking.Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met eengevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medischeaandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Specificaties: PharmaHorse Vitamine E 3000gr

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart