- 11%

Sectolin Vitamine E en Selenium

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sectolin Vitamine E en Selenium is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Sectolin Vitamine E en Selenium van Sectolin nu lekker scherp geprijsd!

22.99

SKU: 689d0114e6d9 Categorieƫn: , Tags: , ,

Bestel de Sectolin Vitamine E en Selenium nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Sectolin Vitamine E en Selenium is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Sectolin Vitamine E en Selenium. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Spieren van Sectolin haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Voor het behoud van een gezonde spierfunctie. Aanvullend diervoeder voor paarden. Vitamine E + Selenium voedingssupplement voor paarden die in reguliere/ intensieve training zijn. Voor het behoud van een gezonde spierfunctie en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. (Voederadvies): Recreatief 20 g/dag Training 20-60 g/dagWedstrijden 40-60 g/dagEen emmer van 1 kg is bij een dagelijkse dosering van 20 g voldoende voor ca. 50dagen. (1 maatschepje is ca. 15 gram)Een emmer van 3 kg is bij een dagelijkse dosering van 20 g voldoende voor ca.150 dagen. ( 1 maatschepje = ca. 15 gram).Bewaren: Hersluit met deksel. Op een droge plaats bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.Anouk van Gerven:Vitamine E + SeleenIk gebruik Vitamine E + Seleen van Sectolin Horse care Products voornamelijk inhet wedstrijdseizoen. Dan geef ik 2 x per dag een schepje door de natte zemelen.Ik geef deze supplementen in de periode dat ze veel trainen omdat Vitamine E enSelenium belangrijk zijn voor de spierfuncties. Ze zorgen ervoor dat despierafvalstoffen (zoals melkzuur) afgevoerd worden zodat er na zware traininggeen verzuring van de spieren optreedt. Ook is vitamine E en Selenium belangrijkvoor de vruchtbaarheid. Wat veel mensen niet weten is dat Vitamine E ook zorgtvoor een verbetering van het huidoppervlakte reliƫf, bevordering van hetvochtgehalte van de hoornlaag en wondgenezing. Van alle vitamines is Vitamine Ede meest kritische, paarden hebben daar sneller een tekort aan dan aan anderevitamines. Vitamine E zit in gras maar gaat vrij snel achteruit in hooi als ditouder wordt. Dus vandaar belangrijk om regelmatig dit supplement bij te geven.De Vitamine E + Seleen van Sectolin is een smakelijk poeder wat de paardenmakkelijk eten.Als je paard een tekort heeft aan vitamine E en selenium dan merk je dat dooreen verslechtering van de spieren. Ook gaat het immuunsysteem van je paardachteruit. Stijfheid, spierpijn en slechter herstellen na de trainingen zijnduidelijk waarneembare symptomen van een tekort. Vitamine E en Selenium zijnnauw aan elkaar verbonden in de werking van het lichaam, het een kan niet goedzijn werk doen zonder het ander. Dat is de reden dat je deze twee bij voorkeurtegelijk geeft. Ik ben er heel enthousiast over en mijn paarden hebben ondanksde zware inspanningen nooit last van verzuring van de spieren.

Specificaties: Sectolin Vitamine E en Selenium

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart