NAF GastriAid 1.8kg

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

NAF GastriAid 1.8kg is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de NAF GastriAid 1.8kg van NAF nu lekker scherp geprijsd!

61.95

SKU: 5846f90d8241 Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de NAF GastriAid 1.8kg nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. NAF GastriAid 1.8kg is een product uit de categorie Supplementen & gezondheid en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de NAF GastriAid 1.8kg. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Spijsvertering van NAF haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De hoeveelheid paarden met last van maagzweren bij paarden groeit en niet alleen bij renpaarden. GastriAid's geavanceerde formule is gemaakt door wereldwijd vooraanstaande veterinaire voedingsdeskundigen. Het bevat natuurlijke maagzuurremmers, die de maagwand helpen zich tegen zuuraanvallen te verdedigen, terwijl de pre- en probiotica helpen met de balansvan de pH-waarde binnen de darmomgeving. Deze ingredi├źnten, samen met dekruidenondersteuning, werken aan het dagelijks onderhoud en de verzorging van dedarmen.Het is moeilijk om zweren in de maag te detecteren zonder gastroscoop. Maar erzijn manieren om te beoordelen of uw paard gevoelig zou kunnen zijn, of dat ertekenen zijn die duiden op de vorming van maagzweren. Paarden die langdurig opstal staan, een rijk graandieet hebben, hard werken en regelmatig reizen, hebbeneen vrij hoog risico, vooral als ze van nature last hebben van stress en zeergespannen zijn.Er kan ook sprake zijn van karakteristiek gedrag dat duidt op de mogelijkheidvan een maagzweer. Dit gedrag bestaat uit: box wandelen (weven), wind zuigen,knabbelen, een 'koude rug' of prikkelbaarheid wanneer zij worden aangesingeld,een slechte hanteerbaarheid, geen zin om te werken, terwijl een doffe vacht oflosse uitwerpselen ook een signaal kunnen zijn.GastriAid is ontwikkeld om de afwezigheid van maagzweren te bevorderen door denatuurlijke verdediging van de maagwand tegen zuur te helpen opbouwen en hetpH-evenwicht in de darmen te behouden. Daarmee ondersteunt het de dagelijksebescherming tegen stress-gerelateerde gastrische problemen, zoals het ontstaanvan maagzweren.GastriAid geeft uw paard de maagwand die hij verdient, zodat hij gemakkelijk enzo goed mogelijk zijn werk kan uitvoeren.Gebruik:Geef GastriAid op advies van uw dierenarts voor een rustige en gezondespijsvertering.PaardenHoge dosering(3-10 dagen) 120 g per dag 6 schepjes per dagOnderhoudsdosis 60 g per dag 3 schepjes per dagPonyHoge dosering(3-10 dagen) 80 g per dag 4 schepjes per dagOnderhoudsdosis 40 g per dag 2 schepjes per dag.

Specificaties: NAF GastriAid 1.8kg

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart