- 10%

LeMieux Magnetische Hak Beschermer

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

LeMieux Magnetische Hak Beschermer is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de LeMieux Magnetische Hak Beschermer van LeMieux nu lekker scherp geprijsd!

121.46

SKU: 1122586 Categorie: Tags: , ,

Bestel de LeMieux Magnetische Hak Beschermer nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. LeMieux Magnetische Hak Beschermer is een product uit de categorie Beenbescherming en nu scherp geprijsd in de kleur black. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de LeMieux Magnetische Hak Beschermer. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Therapy boots van LeMieux haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

LeMieux Magnotherapy Hock Boot De LeMieux magnetische beenbeschermers luiden een nieuwe benadering van magnetische therapie in. De unieke binnenvoering bevat een geweven laag staalvezels direct onder 18 krachtige 2600 gauze magneten. De stalen filamenten geleiden magnetische golven gelijkmatig rond de voering en brengen het hele been binnen het magnetische veld. Dit voorkomt ongewenste hotspots van de afzonderlijke magneten en verbetert de algehele effectiviteit. Erkende voordelen van het gebruik van magneten zijn onder meer: Helpt de bloedtoevoer naar pezen en gewrichten vóór de training, Helpt herstel en schadelijke effecten van inspanning en vermoeidheid, Zuurstoftoevoer naar weefsel, Versterkt de productie van elastine en collageen wat essentieel is voor de ontwikkeling van nieuwe cellen, Helpt bij de gevolgen van kneuzingen door harde grond of extreme training. Ventilatie aan de achterkant geven overtollige warmte af die door het magnetische veld wordt gecreëerd en een buitenlaag van bamboe zorgt voor een goede afvoer. Dit in combinatie met de gelijkmatige verspreiding van magnetische golven gecreëerd door de speciale voeringen maakt het mogelijk om de geleidende beschermers voor langere tijd te gebruiken. Bouw altijd langzaam op hoe lang beschermers worden gebruikt om paarden te laten wennen. Bij twijfel, raadpleeg altijd een dierenarts. Het gebruik van magneten wordt algemeen aanbevolen door dierenartsen vanwege de voordelen. Kan ook preventief worden gebruikt en is ideaal voor gebruik vóór en na een training. Wordt verkocht per paar

Specificaties: LeMieux Magnetische Hak Beschermer

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart