Quick Knot Deluxe

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Quick Knot Deluxe is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Quick Knot Deluxe van Hes-Tec nu lekker scherp geprijsd!

16.95

Bestel de Quick Knot Deluxe nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Quick Knot Deluxe is een product uit de categorie Poetsen & toiletteren en nu scherp geprijsd in de kleur white. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Quick Knot Deluxe. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Toiletteren & invlechten van Hes-Tec haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Quick Knot Deluxe® is de meest geavanceerde manen clip die te verkrijgen is. Leverbaar in de kleuren: zwart, bruin en wit en in maten: standaard en XL. Verpakt in een handige hersluitbare verpakking inclusief gebruiksaanwijzing in diverse talen. Quick Knot Deluxe® is een gepatenteerde must-have tool om snel en eenvoudig,professionele knotten te maken. Deze zijn vervolgens ook weer met hetzelfdegemak uit de manen te halen.KleurenZwart, bruin en witAantal stuksVerkrijgbaar met 35 stuks.

Specificaties: Quick Knot Deluxe

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart