- 13%

Sectolin Anti-Bite Spray (Antibijt) 500ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sectolin Anti-Bite Spray (Antibijt) 500ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Sectolin Anti-Bite Spray (Antibijt) 500ml van Sectolin nu lekker scherp geprijsd!

13.05

SKU: 6907aca09703 Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de Sectolin Anti-Bite Spray (Antibijt) 500ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Sectolin Anti-Bite Spray (Antibijt) 500ml is een product uit de categorie Verzorging & EHBO en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Sectolin Anti-Bite Spray (Antibijt) 500ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Antibijt van Sectolin haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Anti-Bite Spray gaat het bijten tegen van staart en manen door veulens en hetafknabbelen van verband en andere voorwerpen etc. bij dieren.Toepassen bij het optreden van staart en manen bijten, 1-2 maal per week staarten manen goed inwrijven. Bij regenval meerdere keren.Bij toepassing plastic handschoenen gebruiken of direct handen grondig wassen.Contact met de ogen en slijmvliezen vermijden. Buiten bereik van kinderenhouden. Product gesloten bewaren. Alleen uitwendig gebruiken.De antibite spray van Sectolin is een handig middel als je paard makkelijkknabbelt aan het hout. Je spuit het hout in en door de geur en smaak van hetAntibite middel, heeft t paard geen behoefte meer om aan het hout te bijten.Aangezien het knabbelen aan het hout een vorm van verveling is, is het goed omte zorgen dat je paard dit afleert. Door het hout vaak genoeg met Antibite sprayin te spuiten, stopt het paard uiteindelijk wel met bijten aan het hout. Endaarna hoef je steeds minder en minder vaak te spuiten omdat ze t als het wareafgeleerd hebben.Ook kun je de Antibite spray van Sectolin gebruiken om de staart en manen van jepaard in te spuiten als een ander paard op de wei aan de manen of staart vanjouw paard komt. Op deze manier voorkom je dat de staart en manen lelijk wordendoor het bijten.Door: Anouk van Gerven, 10 juni 2016

Specificaties: Sectolin Anti-Bite Spray (Antibijt) 500ml

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart