PUUR Calendula cream 50ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

PUUR Calendula cream 50ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de PUUR Calendula cream 50ml van PUUR nu lekker scherp geprijsd!

12.95

SKU: c6967d779cfe Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de PUUR Calendula cream 50ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. PUUR Calendula cream 50ml is een product uit de categorie Verzorging & EHBO en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de PUUR Calendula cream 50ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de EHBO van PUUR haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Dosering 2 – 3 x daags op de huid aanbrengen. Bescherm de aangedane plek tegen schuren,likken en krabben.Duur van behandelingDit product kan blijvend worden toegepast.Interactie en contra-indicatieVoor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten offytotherapie kijk op www.naturafoundation.nl(externe link) Interactiesgeneesmiddelen en nutriënten/kruiden.Gebruik PUUR Calendula cream / Calendula zalf niet bij overgevoeligheid voor éénvan de bestanddelen. In sommige gevallen kan PUUR Calendula cream / Calendulazalf, door zijn stimulerende effect op de granulatiefase, hypergranulatieveroorzaken. De aangedane plek vult zich te snel met te veel nieuw weefsel, watresulteert in de vorming van wild vlees. Houd daarom de aangedane plek tijdensde behandeling goed in de gaten en stop tijdelijk indien deze te snel volgranuleert. Wacht in deze gevallen tot de huid netjes gesloten is en begin danopnieuw met de inzet van PUUR Calendula cream / Calendula zalf omlittekenvorming te voorkomen. De inzet van PUUR Calendula cream / Calendula zalfis, door het stimulerende effect op de granulatie, af te raden bij bloedende ofjuist hele droge tumoren.Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenartstoepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.BewarenVermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuurtussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staatvermeld op het etiket.

Specificaties: PUUR Calendula cream 50ml

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart