- 10%

Cavalor Podo Guard 500ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Cavalor Podo Guard 500ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Cavalor Podo Guard 500ml van Cavalor nu lekker scherp geprijsd!

22.45

SKU: fc3f71a7f28c Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de Cavalor Podo Guard 500ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Cavalor Podo Guard 500ml is een product uit de categorie Verzorging & EHBO en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Cavalor Podo Guard 500ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Hoef & koot van Cavalor haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Cavalor PodoGuard combineert een voedende olie met een uniek essentiële olie voor een verbeterde hoefvorming en -kwaliteit.De actieve ingrediënten van Cavalor PodoGuard zorgen voor een betere hoefvormingdoor de intense voeding tot diep in de hoef. Het verzorgt een optimalevochtbalans, waardoor gescheurde hoeven kunnen herstellen. De aanwezigheid vaneen specifieke essentiële olie zorgt voor een bacterieremmende werking.Indication for useBreng Cavalor® PodoGuard via de borstel meermaals per week aan op de buitenkantvan de gereinigde hoef. ENKEL VOOR EXTERN GEBRUIKAdditional Information & EducationCavalor PodoGuardCavalor PodoGuard combineert twee oliën: een voedende olie, met ingrediënten dietot diep in de hoef worden geabsorbeerd; en een unieke essentiële olie voor eenoptimale groei, ontwikkeling en kwaliteit van de hoef.De essentiële olie helpt ook om de groei en voortplanting van bacteriën teonderdrukken, wat een gezondere hoef tot gevolg heeft.Cavalor PodoGuard creëert een ideaal vochtgehalte, en dit helpt beschadigdehoeven te herstellen terwijl een nieuwe, gezonde hoef zich ontwikkelt.

Specificaties: Cavalor Podo Guard 500ml

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart