NAF ProFeet Hoof Moist Natural 900gr

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

NAF ProFeet Hoof Moist Natural 900gr is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de NAF ProFeet Hoof Moist Natural 900gr van NAF nu lekker scherp geprijsd!

21.95

SKU: 359dfadb0b9f Categorieën: , Tags: , ,

Bestel de NAF ProFeet Hoof Moist Natural 900gr nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. NAF ProFeet Hoof Moist Natural 900gr is een product uit de categorie Verzorging & EHBO en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de NAF ProFeet Hoof Moist Natural 900gr. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Hoef & koot van NAF haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

NAF ProFeet Hoof Moist Natural Een volledig natuurlijk product met een dubbele werking, Hoof Moist helpt bij de verbetering van de hoefconditie. Hoof Moist is vooral nuttig in de droge zomermaanden en verder zeer geschikt voor het paard dat langere tijd doorbrengt op droog strooisel, wat het vocht uit de hoef kan absorberen. e gladde crème is olie- en vetvrij en kan eenvoudig worden aangebracht met een hoefborstel, eenzachte doek of met de hand.Instructies:Dagelijks of indien gewenst meerdere malen per dag op de hoeven aanbrengen meteen kwast of doek. NAF adviseert om dit product voor het eerste gebruik op eenklein stukje huid te testen. Op een droge plek bewaren. Goed afsluiten nagebruik. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Uitsluitend voor gebruik bijdieren.Samenstelling:Crème op waterbasis met Eucalyptus Olie, voor het hydrateren van de hoef zonderdat er een laag of barrière op de buitenkant wordt aangebracht waardoor deze kanademen en de vochtbalans van de hoef door natuurlijke fluctuatie op peil blijft.

Specificaties: NAF ProFeet Hoof Moist Natural 900gr

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart