Essence of Life Allerg'eol 500ml

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Essence of Life Allerg'eol 500ml is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Essence of Life Allerg'eol 500ml van Essence of Life nu lekker scherp geprijsd!

40.90

SKU: 46ae09167acb Categorieën: , , Tags: , ,

Bestel de Essence of Life Allerg'eol 500ml nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Essence of Life Allerg'eol 500ml is een product uit de categorie Verzorging & EHBO en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Essence of Life Allerg'eol 500ml. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Huid, vacht & ogen van Essence of Life haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Verzacht huid en ademhalingsallergieën. Beschrijving: Aanvullende voer voor paarden in orale oplossing samengesteld uit planten voor die jeuk verzachten door insectenbeten (zomerdermatitis) of in geval van allergie voor bepaalde planten in de weide. In de zomer is het ideaal om de kuur te beginnen voordat de huid jeukt. Het is ook geschikt in geval van emfyseem of gevoeligheid voor stof. Planten hebben een hoge reputatie voor hun antihistaminekracht. Gebruiksaanwijzing: Volwassen paarden 500kg : 30ml/dag – Veulen of pony : 15ml/dag – Te worden toegediend in de voedselrantsoen of rechtstreeks in de mond.Aanbevelingen: Bewaren op een koele, vorstvrije en droge plek. Na gebruiksluiten. Schudden voor gebruik.Samenstelling: BeneoCarb-S (betterave-biet), Chlorure de Sodium/Natriumchloride- Additifs/Additieven : Substances aromatiques de plantes/aromatische stoffenvan planten : Arctium majus, Pellargonium graveolens, Angelica s., Berberisvulgaris, Matricaria recutita – Constituants analytiques : Eau : 57.9%,Protéines brutes : 0.1%, Cendres brutes : 0.1%, Mat. grasse : 0.5%, Sel : 0.1%,Sodium : 63mg/kgBurdock / Klit (Arctium majus): staat bekend om zijn ontstekingsremmende enantioxiderende eigenschappen. Het heeft verzachtende eigenschappen en heeft eenpositief effect op jeuk en ontsteking van de huid.Zuurbes (Berberis): heeft antibacteriële, schimmelwerende en protozoaireeigenschappen. Het reinigt de lever, verwijdert gifstoffen uit het bloed,synthetiseert de gal die nodig is voor de spijsvertering, behoudt essentiëlevitamines en mineralen.

Specificaties: Essence of Life Allerg'eol 500ml

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart