- 22%

Bucas Sweet-Itch X light eczeemdeken

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bucas Sweet-Itch X light eczeemdeken is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Bucas Sweet-Itch X light eczeemdeken van Bucas nu lekker scherp geprijsd!

129.00

SKU: 1067946 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Bucas Sweet-Itch X light eczeemdeken nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Bucas Sweet-Itch X light eczeemdeken is een product uit de categorie Paardendekens en nu scherp geprijsd in de kleur silver. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Bucas Sweet-Itch X light eczeemdeken. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Vliegendekens van Bucas haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De Bucas Sweet-Itch X Light is gemaakt met de Bucas Sweet-itch polyester stofaan de bovenkant en een open mesh stof aan de onderkant. Dit heeft als voordeeldat de gebieden die gevoelig zijn voor eczeem zoals de staart en manen optimaalzijn beschermd en de deken verder licht van gewicht is en ook koel is. DeSweet-Itch X Light eczeemdeken helpt ook bleken door de UV straling van de zonte voorkomen.Deze deken heeft verder een extra lange hals welke bevestigd wordt over de oren.De extra lange zijkanten zorgen voor een goede bescherming tegen vliegen enverzamelen daarnaast koele lucht bij de benen voor extra koeling.De extra grote buikflap beschermt de hele buik en wordt bevestigd met 3 lossesingels.-Dichte polyester stof met lichte kleur aan de bovenkant en lichtgewichtgaasstof aan de onderkant-UV-werende stof-Extra lange zijkanten voor een betere bescherming-Lange hals met bevestiging over de oren-Extra grote buikflap-3 rechte singels

Specificaties: Bucas Sweet-Itch X light eczeemdeken

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart