Harry's Horse Vliegendeken Mesh-Pro Camo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Harry's Horse Vliegendeken Mesh-Pro Camo is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Harry's Horse Vliegendeken Mesh-Pro Camo van Harrys Horse nu lekker scherp geprijsd!

49.95

SKU: 1222422 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Harry's Horse Vliegendeken Mesh-Pro Camo nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Harry's Horse Vliegendeken Mesh-Pro Camo is een product uit de categorie Paardendekens en nu scherp geprijsd in de kleur camo/white. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Harry's Horse Vliegendeken Mesh-Pro Camo. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Vliegendekens van Harrys Horse haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Mesh-pro deken te gebruiken als vliegendeken of cooler deken, voorzien van eendubbele voorsluiting, afneembare hals met drie sluitingen en voering om de manente beschermen, kruissingels, staartflap en staartlus, borst is nylongevoerd.Mesh-pro deken te gebruiken als vliegendeken of cooler deken, voorzienvan een dubbele voorsluiting, afneembare hals met drie sluitingen en voering omde manen te beschermen, kruissingels, staartflap en staartlus, borst is nylongevoerd.

Specificaties: Harry's Horse Vliegendeken Mesh-Pro Camo

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart