- 10%

Horseware Amigo CamoFly 3 in 1 deken

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Horseware Amigo CamoFly 3 in 1 deken is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Horseware Amigo CamoFly 3 in 1 deken van Horseware nu lekker scherp geprijsd!

157.46

SKU: 1238267 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Horseware Amigo CamoFly 3 in 1 deken nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Horseware Amigo CamoFly 3 in 1 deken is een product uit de categorie Paardendekens en nu scherp geprijsd in de kleur grey/orange. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Horseware Amigo CamoFly 3 in 1 deken. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Vliegendekens van Horseware haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

SPECIAAL ONTWORPEN OM PAARDEN TE HELPEN CAMOUFLEREN TEGEN VERVELENDE INSECTEN EN VLIEGEN. het gloednieuwe Horseware Amigo® CamoFly gamma is een nieuwe benadering van vliegenbescherming door gebruik te maken van print- en kleurentechnologie.Het monochrome patroon kan een eenvoudige manier zijn om paarden te beschermendoor te helpen vliegen te weerhouden om op hun lichaam te landen. De gelaagdezwarte lijnen op een grijze achtergrond creëren een optische illusie in het oogvan een vlieg. Het breekt de vorm van het paard, zodat insecten moeite hebben omhet te identificeren als een doelwit.Hoe werkt het?-Onderzoek over hoe vliegen reageren op zebra's en hun strepen suggereert datde monochrome strepen de vliegen verwarren en als een natuurlijk afschrikmiddelvoor hetinsect.-Gebaseerd op dit principe, hebben we een op maat gemaakt monochroom patroongemaakt, speciaal ontworpen om paarden te helpen camoufleren tegen vervelendeinsecten en vliegen.-De unieke print is geïnspireerd op het patroon van de vleugel van een vlieg. Degelaagde zwarte lijnen op een grijze achtergrond creëert een optische illusie inhet oog van een vlieg.-Het patroon breekt de vorm van het paard. Insecten hebben moeite om het paardte identificeren als een doelwit en kunnen niet achterhalen waar te landen. -Combineert de kenmerken van een lichtgewicht regendeken en vliegendeken in één.-Het monochrome patroon kan een eenvoudige manier zijn om paarden te beschermendoor vliegen af te schrikken lichaam.Eigenschappen en voordelen:-Uniek vliegen afschrikkende print ontwerp. Camoufleert het paard van vervelendeinsecten envliegen.-600D Ripstop Polyester Top Sectie. Waterdicht en ademend.-Hybride constructie met Polyester Mesh zijkanten. Biedt maximaal ademendvermogenom oververhitting te voorkomen.-Gepatenteerde Disc Front Sluiting. Verwijdert druk en voorkomt schuren van deschouder in een lichtgewicht ontwerp.-Glansversterkende Schouder, Manen en Staart voering. Om wrijving te voorkomen,het bevorderen van een gezonde vacht.-Afneembaar halsdeel. Aan te passen aan uw paard en de weersomstandigheden.-Drie rechte singels. Voor een veilige pasvorm.

Specificaties: Horseware Amigo CamoFly 3 in 1 deken

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart