BR enkel gebroken watertrens Sweet Iron Magic System 14 mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

BR enkel gebroken watertrens Sweet Iron Magic System 14 mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de BR enkel gebroken watertrens Sweet Iron Magic System 14 mm van BR nu lekker scherp geprijsd!

44.95

SKU: 1068244 Categorie: Tags: , ,

Bestel de BR enkel gebroken watertrens Sweet Iron Magic System 14 mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. BR enkel gebroken watertrens Sweet Iron Magic System 14 mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur sweet iron. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de BR enkel gebroken watertrens Sweet Iron Magic System 14 mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Watertrensen van BR haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

BR enkel gebroken watertrens Sweet Iron Magic System 14 mm De Sweet Iron bitten staan bekend om de zoete smaak van het mondstuk. Daarnaast zijn de bitten anatomisch gevormd en beschikbaar in vele soorten en maten. Deze enkel gebroken watertrens is vervaardigd van massief roestvrij staal gecombineerd met een sweet iron laagje op het mondstuk (blauw). De sweet iron coating op het mondstuk stimuleert de aanmaak van speeksel. Wanneer dit materiaal reageert met vocht, warmte en lucht zal het oxideren en een zoet smakende oppervlakteroest ontwikkelen. Dit helpt bij de acceptatie van het bit. Uiteindelijk verdwijnt de blauwe kleur, maar de smaak van het oppervlakteroest blijft. De anatomische vormgeving volgt de vorm van de paardenmond, waardoor een zachte en gelijkmatige drukverdeling ontstaat. Het Magic System bit combineert de flexibiliteit van een gebroken bit met de controle die een recht mondstuk geeft. Het exclusieve, gepatenteerde ontwerp verhindert dat het bit volledig buigt en zo kwetsuren veroorzaakt aan de tong en het gehemelte. Geschikt voor ervaren paarden en ruiters sterke paarden. Het mondstuk van een enkel gebroken trens scharniert op één punt. Het werkt in op de tong, lagen, mondhoeken en soms op het verhemelte van het paard. Als een teugelhulp wordt gegeven, dan krijgt het bit een V-vorm. Omdat dit mondstuk maar één scharnierpunt heeft, ligt de tongvrijer dan bij bijvoorbeeld een dubbel gebroken bit. Het mondstuk heeft eendikte van 14 mm en de bitringen hebben een diameter van 65 mm.Een watertrens is een bit met losse bitringen. Dit type bit wordt over hetalgemeen goed geaccepteerd, doordat het mondstuk relatief los in de mond ligt.-Roestvrij staal met sweet iron coating-Watertrens-Enkel gebroken-Magic System-Anatomisch gevormd-Dikte mondstuk: 14 mm-Diameter ringen: 65 mm

Specificaties: BR enkel gebroken watertrens Sweet Iron Magic System 14 mm

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart