Harry's Horse Watertrens Comfort-lock 14mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Harry's Horse Watertrens Comfort-lock 14mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Harry's Horse Watertrens Comfort-lock 14mm van Harrys Horse nu lekker scherp geprijsd!

32.95

SKU: 1206806 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Harry's Horse Watertrens Comfort-lock 14mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Harry's Horse Watertrens Comfort-lock 14mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur N/A. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Harry's Horse Watertrens Comfort-lock 14mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Watertrensen van Harrys Horse haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Harry's Horse Watertrens Comfort-lock 14mmDubbelgebroken watertrens met Comfort-lock systeem.Het mondstuk lijkt op een dubbelgebroken bit, maar kan niet zo dubbelgevouwenworden als een normaal bit. Bij tegendruk blokkeert het bit namelijk waardoorhet in een stang verandert. Hierdoor blijft het notenkrakereffect uit en werkthet bit meer in op de mondhoeken in plaats van op het gehemelte en de tong.Bij minder druk op de teugels verandert het bit weer in een enkelgebroken bit.Dit kan bijdragen aan het leerproces van het paard om de druk zelf op te heffen.Vervaardigd van hoogwaardig RVSRing: 10,5cm/55mm, overige maten/65mmDikte: 14mm

Specificaties: Harry's Horse Watertrens Comfort-lock 14mm

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart