Myler Watertrens Comfort Level 1 (12mm)

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Myler Watertrens Comfort Level 1 (12mm) is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Myler Watertrens Comfort Level 1 (12mm) van Myler Bits nu lekker scherp geprijsd!

92.45

SKU: 986818 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Myler Watertrens Comfort Level 1 (12mm) nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Myler Watertrens Comfort Level 1 (12mm) is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur rvs. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Myler Watertrens Comfort Level 1 (12mm). Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Watertrensen van Myler Bits haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Heeft een naar voren gebogen mondstuk van 12 mm dik, geeft gelijke druk op de tong en de lagen en heeft een onafhankelijke zijdelingse draaibaarheid van het mondstuk. Kan ook gebruikt worden als onderlegtrens. De mondstukken bij LEVEL 1 (MB 02) zijn bedoeld voor jonge of nog onbeleerde paarden en voor paarden die nog moeilijk nageven. Bij deze paarden moet men constant bezig zijn met het leren luisteren, ontspannen en gehoorzamen. De ruiter moet een prettig bit gebruiken zodat het paard al snel de gegeven aanwijzingen kan begrijpen. Het bit moet zo in de mond liggen dat het de minste schade kan veroorzaken en dat is op de tong. De tong is een stevige taaie spier die prima signalen kan opvangen en druk kan verdragen en niet snel beschadigd raakt. Een bit dat grotendeels inwerkt op de lagen kan de ongetrainde mond erg snel beschadigen, omdat de lagen bedekt zijn met een dunne laag tandvlees over het bot. Bij level 1 bitten is gelijke druk op lagen en tong.

Specificaties: Myler Watertrens Comfort Level 1 (12mm)

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart