Sprenger Novocontact Watertrens Sensogan 14mm

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sprenger Novocontact Watertrens Sensogan 14mm is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Sprenger Novocontact Watertrens Sensogan 14mm van Sprenger nu lekker scherp geprijsd!

117.95

SKU: 1059608 Categorie: Tags: , ,

Bestel de Sprenger Novocontact Watertrens Sensogan 14mm nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Sprenger Novocontact Watertrens Sensogan 14mm is een product uit de categorie Bitten en nu scherp geprijsd in de kleur Sensogan. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Sprenger Novocontact Watertrens Sensogan 14mm. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Watertrensen van Sprenger haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Enkelgebroken watertrens met het NovoContact mondstuk. Door de ergonomische, ovale vorm van het mondstuk ligt dit bit zeer goed in de mond. Het bit kantelt naar voren bij teugeldruk, waardoor de druk in de mond verdeeld wordt over de gehele tong en een zachtere inwerking wordt verkregen. Hierdoor wordt het paard gestimuleerd om het bit aan te nemen en aan de teugel te blijven. Het bit heeft een zachte inwerking en is geschikt voor paarden die het bit niet durven aannemen en voor paarden die moeizaam contact maken met de hand. De dikte van het bit is 14 mm. Verkrijgbaar met Sensogan mondstuk en ringen van roestvrijstaal (bicolor). Sensogan Sensogan is samengesteld uit 75% koper, 13% mangaan en 12% zink. Door deze samenstelling oxideert het materiaal gedoseerd. Door de oxidatie ontstaat een aangename smaak, waardoor het paard het bit eerder aanneemt en ontspant. Daarnaast stimuleert het de speekselvorming, is het behulpzaam bij de preventie van spiergevoeligheden en helpt het bij het opbouwen van de spieren. Sensogan helpt bij het reduceren van stress en heeft als bijkomend voordeel dat het minder snel verkleurd en daardoor onderhoudsvriendelijk is. Sensogan bitten zijn herkenbaar door de zwarte cirkels op de kopse kant. In één van deze cirkels bevindt zich een pijltje. Dit pijltje dient aan de linkerzijde van de paardenmond naar voren te wijzen

Specificaties: Sprenger Novocontact Watertrens Sensogan 14mm

Merk

Kleur

Maten

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart