Flex-on Veiligheidsbeugel Safe-on Inclined Ultragrip

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Flex-on Veiligheidsbeugel Safe-on Inclined Ultragrip is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de Flex-on Veiligheidsbeugel Safe-on Inclined Ultragrip van Flex-on nu lekker scherp geprijsd!

274.95

SKU: b062c3382a86 Categorie├źn: , Tags: , ,

Bestel de Flex-on Veiligheidsbeugel Safe-on Inclined Ultragrip nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. Flex-on Veiligheidsbeugel Safe-on Inclined Ultragrip is een product uit de categorie Zadels & toebehoren en nu scherp geprijsd in de kleur black/red. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de Flex-on Veiligheidsbeugel Safe-on Inclined Ultragrip. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Stijgbeugels van Flex-on haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

Flex-on Veiligheidsbeugel Safe-on Inclined UltragripFlex-on biedt je optimale veiligheid met de nieuwe Safe-onveiligheidsstijgbeugel met flexibele arm. De Flex-on Safe-on veiligheidsbeugelis de perfecte keuze voor elke ruiter, het combineert optimaal comfort en eenperfecte perfomance en stijl met een unieke flexibele arm voor de waarborgingvan uw veiligheid.De flexibele arm verkleint het risico op blessures bij een val. Indien u van uwpaard valt zal de “arm” openbreken zodat deze voorkomt dat uw voet blijftvastzitten in de stijgbeugel. Op eenvoudige wijze kunt u de arm weer terug vastschroeven.In de zool van de stijgbeugel zitten extra schock absorbers voor extra comfortbij het rijden.De inclined ultragrip zool zorgt ervoor dat uw voet de juiste positie aanneemten u de perfecte grip heeft. Daarnaast zorgen de inkepingen aan de bovenzijdevoor de stijgbeugelriemen het eenvoudiger aannemen van de perfecte beenligging.De Safe-on stijgbeugels hebben het zelfde comfort en schockabsorptie als deGreen Composite stijgbeugels maar bieden als extra de flexibele safety arm.De stijgbeugels zijn eenvoudig schoon te maken met water en verkrijgbaar in velekleuren. De stijgbeugels zijn eenvoudig te personaliseren zodat ze perfect bijuw outfit passen. We helpen u hier graag bij verder.De Flex-on Safe-on veilighiedstijgbeugel is de ultieme keuze voor zowel thuisals op wedstrijd.

Specificaties: Flex-on Veiligheidsbeugel Safe-on Inclined Ultragrip

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart