- 10%

LeMieux Vector Control Stijgbeugel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

LeMieux Vector Control Stijgbeugel is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de LeMieux Vector Control Stijgbeugel van LeMieux nu lekker scherp geprijsd!

223.15

Bestel de LeMieux Vector Control Stijgbeugel nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. LeMieux Vector Control Stijgbeugel is een product uit de categorie Zadels & toebehoren en nu scherp geprijsd in de kleur auburn/auburn. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de LeMieux Vector Control Stijgbeugel. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Stijgbeugels van LeMieux haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

LeMieux Vector Control Stijgbeugel De LeMieux Vector-stijgbeugels zijn een nieuwe generatie veiligheidsbeugels -technisch geavanceerd en lichtgewicht, maar met behoud van een klassieke stijldie van LeMieux wordt verwachtGefreesd uit aluminium van luchtvaartkwaliteit biedt een indrukwekkendesterkte-gewichtsverhouding, waardoor ze met slechts 372 g lichter zijn dan demeeste stijgbeugels op de markt, zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit.De ergonomische voetplaat van de Control Stirrup is ingesteld op 0º met extragrip van stalen pinnentjes om maximale veiligheid en stabieliteit te bieden.De voetplaat wordt ondersteund door een dubbel balansboogsysteem dat het gewichtgelijkmatig verdeelt over de basis van het beugelframe. De top van het frame isverzonken en verschoven, wat een 45 ° naar buiten gerichte oriëntatie bevordert,wat het voor de ruiter gemakkelijker maakt om de optimale hoek voor de voet tebepalen en een verloren stijgbeugel terug te vinden.Een geïntegreerde veiligheidsarm heeft een tweetraps ontgrendelingssysteem,waardoor onbedoeld openen wordt voorkomen. De veerbelaste veiligheidsarmvergrendelt in de basis van het hoofdframe, wat betekent dat bij maximale druk,zoals landen over een hek, het gewicht van de berijder gelijkmatig over destijgbeugel wordt verdeeld, waardoor wordt voorkomen dat de buitenkant valt enbuigt. Wanneer er druk wordt uitgeoefend op de beugelarm, bijvoorbeeld als deberijder valt, komt de arm los waardoor de voet uit de beugel kan komen en wordtvoorkomen dat deze vast komt te zitten.

Specificaties: LeMieux Vector Control Stijgbeugel

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart