- 10%

LeMieux Pro-Sorb Lambskin 3 pocket Half Pad

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

LeMieux Pro-Sorb Lambskin 3 pocket Half Pad is nu online te bestellen bij de Paardenspecialist. Bij Alles voor paarden vind je de LeMieux Pro-Sorb Lambskin 3 pocket Half Pad van LeMieux nu lekker scherp geprijsd!

154.76

Bestel de LeMieux Pro-Sorb Lambskin 3 pocket Half Pad nu eenvoudig online via de webwinkel van De Kroo. LeMieux Pro-Sorb Lambskin 3 pocket Half Pad is een product uit de categorie Zadels & toebehoren en nu scherp geprijsd in de kleur black/naturel. Alles voor uw paard kunt u voordelig online bestellen zoals de LeMieux Pro-Sorb Lambskin 3 pocket Half Pad. Hierbij geldt over het algemeen, vandaag besteld = morgen in huis tenzij door de Kroo anders aangegeven word. Met de Zadelonderleggers van LeMieux haalt u een goed product in huis tegen een scherpe prijs.

De nieuwste toevoeging aan het LeMieux Pro-Sorb-assortiment. Het ontwerp metdrie pockets biedt nog meer opties voor het aanpassen en fijn afstemmen van depasvorm van het zadel. Dankzij de middelste pocket kan meer steun wordenaangebracht op het 'taille'-gedeelte van het zadel, met name wanneer een paardwat bespiering of een beetje een weke rug heeft.Het Pro-Sorb-systeem biedt een unieke combinatie – alle voordelen van een luxeMerino-lamswollen half-pad met de flexibiliteit om de pasvorm en balans van hetzadel aan te passen. Het is niet nodig extra gel- en schuimzadels en riserpadsbovenop te plaatsen als tweede laag. Deze kunnen vaak uitglijden en zijnmoeilijk nauwkeurig te plaatsen. De Pro-Sorb drie-pocket pad geeft je meerderekeuzes in één product. Alle opvouwbare inzetstukken kunnen zelfs wordenverwijderd uit de zijvakken aan de bovenkant en het product kan wordenteruggebracht naar een conventionele lamswollen half pad als dat ooit nodig is

Specificaties: LeMieux Pro-Sorb Lambskin 3 pocket Half Pad

Merk

Kleur

Maten

Aanbieder

Alles voor Paarden
Logo
Shopping cart